Pernille Kaalund Fotografi
Her i mit lille hus på Lendemarke Hovedgade har jeg indrettet en af stuerne til Det Lille Portræt Studio På Møn

Det Lille Portræt Studio På Møn
Lendemarke Hovedgade 18B
4780 Stege

Det Lille Portræt Studio På Christianshavn
Refshalevej 207A
1432 København K

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere.
Eller SMS: 40500760
Min mail er: p@pernillekaalund.dk

Min vej med fotografi begyndte i 1990 som elev på
Danmarks Fotografisk Billedkunstskole.
I 1997 kom jeg i mesterlære som fotograf og klipper
i DR, B&U. Siden 2003 har jeg haft egen virksomhed.
Portræt, arkitektur og interiørfotografi.

Billeder og tekst på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Pernille Kaalund forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.