Pernille Kaalund Fotografi
Her i mit lille, fine hus midt på Lendemarke Hovedgade ligger Det Lille Portræt Studio På Møn

I mit lille portræt studio lægger jeg vægt på, at der er tid, ro og nærvær omkring det at få taget et portrætbillede. Et godt portræt handler ikke kun om teknik og udstyr. Det at føle sig tryg og “i gode hænder” er kernen i det gode portrætbillede. Jeg sætter tid af til at vi langsomt sammen kan spore os ind på hvordan dit portræt skal være.

Min vej med fotografi begyndte i 1990 som elev på
Danmarks Fotografisk Billedkunstskole.
I 1997 kom jeg i mesterlære som fotograf og klipper i DR, B&U. Siden 2003 har jeg haft egen virksomhed med portrætbilleder, arkitektur, havereportager og fotokunst.

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere.
Eller sende en SMS: 40500760

Fotograf Pernille Kaalund og hendes Morris Traveller
Hver uge kører jeg til Christianshavn og har 1-2 dage med optagelser og møder i mit lille studio på Refshaleøen.